Over Opifer

Expertise & Aanpak

Diensten

Design

Uw verhaal online vertellen heeft een goed ontwerp nodig. Wij vertalen uw business case naar een goede UX, rekening houdend met doelen en apparaten.

Development

User stories omzetten naar mooie herbruikbare code doen we het liefst. Frontend, backend, doen we allemaal. Daarnaast zijn we meertalig; we spreken vloeiend PHP, Javascript, HTML en C#.

Beheer

Het technische geweld achter de schermen temmen, miljoenen pageviews onafgebroken verzenden aan een wereldwijd publiek doen we al jaren. Turnkey project opleveren, servers en code onderhouden dragen bij aan het full-service concept.

Strategie

Geheel web-minded, jong en ambitieus team met 10 jaar ervaring dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw toekomstplannen.

Concept

We denken graag mee aan uw online concept en de ontwikkeling hiervan. Nieuwe invalshoeken, brutale ideeën en een frisse aanpak om meer waarde te creeren.

Marketing

Online advertising, zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, Google Analytics; onze specialisten richten campagnes in, monitoren ze en stellen bij wanneer nodig voor maximale return on investment. Bekijk ons blog voor handige tips >

Werkwijze

Aanpak

Eigenwijs, onderzoekend, en blijvend leergierig zijn eigenschappen die in onze visie leiden tot innovatie. Ruimte om te prototypen en testen. Verder vertonen we obsessief gedrag over code en resultaten.

Techniek

Van oorsprong zijn we echte technici en kunnen daarom buitengewoon enthousiast worden over alles wat met techniek en digitaal te maken heeft. Dit resulteert in een onlesbare dorst naar vernieuwing en kennis.

Individueel

Elke opdracht heeft unieke wensen, criteria en omstandigheden. Wij geloven in het werken met een mix van intelligente, creatieve en ervaren mensen die resources zoals tijd, middelen en kennis het best benutten om voor klanten de meeste waarde toevoegen.

Meer weten over deze case?

Bel 076 7370081 voor een afspraak en een goed gesprek

Naar contactformulier