Damen Shiprepair & Conversion

Wereldwijde reparatie, conversie, onderhoud en vernieuwing van schepen toegankelijk in één website

DamenShiprepair.com website

Wereldwijde scheepsreparatie, conversie, onderhoud en refitting op 15 scheepswerven van Damen Shipyards. We ontworpen voor Damen Shiprepair de website waar klanten een compleet overzicht hebben van de diensten scheepsreparatie, -onderhoud en conversie. Een scheepswerf vinden op basis van geolocatie en specialisme in reparatie wordt daarbij makkelijker gemaakt.

Call-to-actions

Met duidelijke call-to-actions wordt een bezoeker zo snel mogelijk geconverteerd naar een lead voor een van de 15 shipyards of 42 sales agents. Op de website kan de bezoeker direct in contact komen met een agent in zijn of haar regio die is geselecteerd door gebruik te maken van geolocatie van de browser. Zo krijgt een bezoeker uit Antwerpen de gegevens van de Sales Manager van regio België te zien op de contactpagina.

15 unieke reparatiewerven

De uitgebreide zoek en filtermogelijkheden op de scheepswerven pagina maakt het voor de klant makkelijker een scheepswerf binnen hun behoefte te selecteren. Zij kunnen nu zoeken naar een geschikte plek om hun schip te laten repareren of onderhouden op basis van parameters zoals afmetingen, specialisme en locatie.

Responsive design

Omdat klanten nu via vele verschillende media en schermgroottes op het web surfen is de website met een responsive design ontwikkeld. Zo worden pagina's en vlakverdeling op mobiel, tablet en desktop optimaal gepresenteerd en blijft de usability bewaakt.

In de markt waarin Damen opereert is het verkeer via de desktop het grootst en er is om die reden niet gekozen voor de trend van mobile-first aanpak.

damen-responsive-poster.jpeg